“ЗОРА СТИЛ” ще участва в “ТЕХНО МЕБЕЛ” и “СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ” издание 2013!

1
Добави коментар
eparts.bg
eparts.bg

Скъпи приятели, заповядайте на специализираните изложения “ТЕХНО МЕБЕЛ 2013” и “СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2013“, които ще се проведат в периода между 23-27 април 2013 г., в “Интер Експо Център”, гр. София, бул. “Цариградско шосе” 147.

“ЗОРА СТИЛ” ще вземе участие в изложението в: Зала 5, шанд B8.
Не се съмнявайте в стилните и интересни предложения, които нашият екип от професионалисти мебелисти и консултанти е приготвил за Вас!

Пътят на мебелите е обединен в две специализирани изложения:

Техномебел е най-голямата в България специализирана изложба за материали, аксесоари, машини и оборудване за дървообработване и мебелно производство. На изложението тази година ще видите:
– модерни технологии и техника за обработка на дървесина и производство на мебели;
– най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове;
– функционални и ергономични механизми;
– дизайнерски обков, детайли и елементи;
– екологични лепила, лакове, байцове и натурални масла.

Светът на мебелите е мястото, където можете да видите най-новите колекции на водещи български производители на мебели.

Светът на мебелите е форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

Светът на мебелите е мястото в България, където се срещат производителите, търговците, творците и ценителите на красивия и практичен интериор.

Акценти 2013:

1) Doing Business in the Balkan Area and in Turkey – мебелни специалисти от България, Гърция, Италия, Румъния, Сърбия, Турция ще се срещнат на 23 април в рамките на изложенията.

2) За трета поредна година ще се проведе конкурс БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА, а отличените мебели ще бъдат показани в специално обособена зона.

3) Търсете проверените български мебели – 12 от изложителите са сертифицирани с маркетинговия знак „Проверени български мебели”, с който се удостоверява социално отговорна политика на предприятието,
законност на производството и опазване на околната среда.

4) РЕСТАВРИРАЙ САМ! Можем ли и как да реставрираме сами старите си мебели – демонстрации и съвети.

5) Безплатни консултации за интериорен и продуктов дизайн. ЧЕРГА – Българската група за дизайн ще декорира собствена зона, в която водещи дизайнери ще бъдат на разположение за предоставяне на индивидуални решения за всеки дом.

6) КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА, организиран от ателието на „Г-жа Череша“, съвместно със списание „Първите Седем“. Ще бъдат реализирани и решения за обзавеждане на детско парти – изцяло създадени ръчно и индивидуални за всяко дете.

Очакваме Ви от 23 до 27 април 2013 г. в “Интер Експо Център”, гр. София!

Работно време за изложенията:

– от 23 до 26 април: от 10.00 до 18.30 часа

– от 27 април: от 10.00 до 16.00 часа

Достъп:

– С входни билети и покани. На 27 април вход свободен.

Екипът на “ЗОРА СТИЛ” Ви очаква в Зала 5, шанд B8, заповядайте!