Торбички и чанти

1
Добави коментар
KENGA
KENGA

Торбички и чанти

Хартиените торбички и ленени (текстилни) чанти са изцяло произведени от естествени материали и не замърсяват природата. Безшевните торбички са произведени от рециклирани материали. Всички те са 100% био разградими. Освен като носители на фирмена идентичност, те са и посланици разпространяващи, като че ли, една малко позакъсняла ценностна система.

С една добра рекламна концепция, ще докоснете широк кръг от хора, осигурявайки си безсрочна рекламна кампания.

В последните години всички започнахме да се замисляме за вредата, която сме нанесли на заобикалящата ни среда и насочихме усилията си за нейното почистване и опазване. Стотици са кампаниите със „зелена” насоченост. Сериозни са усилията по опазване и възстановяване на заобикалящата ни флора и фауна.

Един от сериозните замърсители на околната среда са битовите отпадъци. Работи се по различни вариантите за тяхното рециклиране и преработка.  Въведено бе разделното събиране на битовия отпадък, но все още мисълта за сортирането му не е достатъчно узряла в нашето съзнание. Продължаваме да събираме всичко в найлонови торби и да го мятаме (ако оцелим разбира се) в контейнера за смет. Само за информация ще вметна, че преди да бъде въведена продуктова такса за найлоновите торбички, у нас се изхвърляха над 1 млд. всяка година, от които с половината са закичени храсти и дръвчета по градове и паланки. А невъзможността им да се разградят по естествен начин в природата води до тяхното натрупване, а то от своя страна – до увеличаване на вредните емисии във въздуха.

Текстилните торбички са едно добро решенията за борба срещу замърсяването и крачка напред в опазването на околната среда.

автор: Kenga advertising