Extra Floors-Трислоен паркет-Цени трислоен паркет

2
Добави коментар
penkov
penkov

EXTRA FLOORS -ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ

Магазин за трислоен паркет София бул.Сливница бл.4 зона Б-18

Copyright © 2013 by „extrafloors.eu“   •   All Rights reserved   •   E-Mail:[email protected]

За заявки и поръчки: [email protected] GSM:0895790441, 0898562100, 0897585529

EXTRA FLOORS -ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ

Вечни и с класически дизайн за всекидневния живот, в пълната гама ефекти на естествен дървен материал трислойните паркети ще ви помогнат да създадете елегантно допълнение към интериора на вашия дом

ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ EUROWOODЗа всеки начин на живот и всеки регион ние ще ви предложим трислойни паркети от различни видове дървен материал, сортирани по видове и повърхности. Ако имате въпроси нашите специалисти са на Ваше разположение.Трислойният паркет представлява естествена масивна конструкция от три-слоя дървесина с сглобка осигуряваща прост и лесен монтаж. Трислоен паркет от Eurowood се отличава със силен и здрав характер и може да даде на вашият дом отличителна индивидуалност. Намерете идеалната комбинация от прекрасен цвят и оцветяване за вашата подова настилка в дома си.

ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ TARKETTС трислойните подове Tarkett разпределени в колекции Salsa, Tango, Tango Art и Flamenco произведени от 10 дървесни вида от всички континенти, получавате безопасни, стабилни и издръжливи настилки за Вашия дом. Ще ви предложим над 80 типа дървен под произведени от повече от 10 дървесни вида от всички континенти.Tarkett многослойният паркет е сигурен, стабилен и дълготраен. Многослойният паркет е фабрично лакиран и готов за вграждане веднага след покупката.Tarkett трислоен паркет се поставя без лепене, с вграждане на дъските чрез най-съвременната T-lock система, която осигурява сигурна, силна и готова невидима сглобка Вижте нашите колекции, постете най-близкия Ви магазин за подови настилки  Tarkett и изберете подходящия продукт за дома си!

Ако искате да научите повече за трислойните паркети вижте нашите колекции в магазините ни или се свържете с нас

ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ PARADORТрислойните дървени подове увеличават на стойността на жилищните площи. Естественият дървен материал дава на всяка стая чувство за топлина и непретенциозност и осигурява идеална основа за вкус, стил при обзавеждането. Паркети Parador позволяват много начини за създаване на свой собствен индивидуален стил при обзавеждане с пода. Многобройни и различни формати, както и различни диапазони и повърхностни на паркетите отворят уникален спектър за изключителен дизайн за настилки в вашият дом. Колекциите които ви предлагаме съчетават идеите на вечната елегантност, както и предпочитанията за модерен стил ориентиран към дизайн които ще превърнат вашите идеи за настилки в реалност. Независимо дали са традиционни или модерни, всички трислойни паркети Paradorса вечни по отношение на тяхното качество на стандарт.

ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ BARLINEKИзчистената линия са най-високо качество на трислойните паркет Barlinek , където се отбелязват по специален начин естествените качества на дървото. Barlinek трислоен паркет е за естети, които ценят вечна красота на достъпна ценаТрислойният паркет Barlinek представлява:- 100% натурално дърво,- възможно да бъдат над подово отопление,- плаваща инсталация, или на основата, лепене,- бърз и независим монтаж,- най-високо качество на добра цена.Трислойните подови настилки на Barlinek съчетават всички предимства на дървото с лекотата на монтаж и обновяване на плаващи подове. Благодарение на този иновативен продукт се елиминира необходимостта от използване на лепило по време на процеса на сглобяване.

>> Разгледай декори трислоен паркет Eurowood

>> Разгледай декори трислоен паркет Tarkett

>> Разгледай декори трислоен паркет Barlinek

Extra floors-Най-големият асортимент от трислоен паркет предлаган в България