Рап звездата ‘Устата’ помага на страдащата от Церебрална Парализа Снежанка

3
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

04/14 2013

Категория: От България

Създадена на Неделя, 14 Април 2013 22:00

Последно обновена на Неделя, 14 Април 2013 22:17

Посещения: 510

Рап звездата ‘Устата’ помага на страдащата от Церебрална Парализа Снежанка

Иван Динев – Устата, е поредният ангел на България. Заради това, че вярва в доброто и сам прави добро.

Иван Динев – Устата

Поръчител на предаването е 32-годишната Анна Дамянова от София – майка на 13-годишно момиче, болно от церебрална парализа. Пътищата на двамата се пресичат през 2011 г. След един от концертите на Устата, Анна, силно притеснена, го моли да участва в благотворителен концерт за малката Снежи. Той се отзовава веднага. Нещо повече – това се оказва началото на едно истинско приятелство. Помага не само за концерта, но и организира редица благотворителни акции, сам поема инициативата за тях. Така успява да събере средства за лечението на Снежи в Израел. Едновременно с това помага и на други деца.

„Доброто и лошото винаги вървят заедно. И дори и най-лошият човек има нещо добро у себе си. Важно е всеки да помага, когато му се отдаде възможност, когато срещне хора в нужда“, разкри пред Ирина Тенчева днешният Ангел – Иван Динев.

„Иван ходи с усмивка по улицата, дава пари на просяка, помага на слепеца да пресече на светофара. И го прави, защото го чувства отвътре, тази помощ го прави щастлив. Действа първосигнално, защото е такъв. Когато говори за детето си, погледът му се променя, от него струи обич. Но той обича и другите деца“, твърди Момчил Михайлов, приятел.

„Не всеки е готов да отдели толкова време и нерви, за да направи тези концерти“, допълни приятелят му Владо.

„Ани е изключително добър човек. Тя е готова да помогне на всеки, който има нужда. Дава съвети, обяснява как се правят кампании, организира благотворителни прояви и за други хора“, каза от своя страна Устата. Според него, добри личности има навсякъде, човек може да се ядоса на някого, но не бива да таи омраза у себе си, трябва бързо да забрави лошото.

Добрил Ненков развълнува своя приятел Иван, като му се обади по телефона. „Той е най-ценният човек, когото много познавам, много ми е помагал в тежки моменти“, каза Добрил.

В края на предаването всички приятели на Иван му пожелаха да бъде такъв, какъвто е в момента и да обединява хората в името на доброто.

Видео: TV7

Снежанка има дарителски сметки, на които всеки, който има възможност и желание да помогне може да изпрати дарение. Банка ДСК:
BIC: STSABGSF
BGN: BG96STSA93000019280216-лева
EUR: BG79STSA93000019280231-евро
USD: BG63STSA93000019280228-долари
Титуляр на сметката: Снежанка Баръш Мустафова

PayPal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Може да помогнете и като изпратите дарителски смс с текст “DMS SNEJANKA“ на кратък дарителски номер 17 777 с цена 1лв.
Всяко левче е от значение значение за Снежанка!

За повече информация и директна връзка, моля посетете официалната страница на снежанка, създадена от майка и – Анна Дамянова; ДА ПОДАРИМ НА СНЕЖАНКА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месеците март и април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар