Роман Абрамович отново стана баща

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Роман Абрамович отново стана баща

Роман Абрамович и Дария Жукова станаха родители и на дъщеря

Крупният руски бизнесмен и нефтен магнат стана татко за седми път. Приятелката на Абрамович Дария Жукова родила на 8 април момиченце, но новината се разпространи едва вчера. Малката им дъщеричка получила името Лея, съобщават от РИА Новости, цитирано от БЛИЦ.
Това е второто съвместно дете на Роман Абрамович и красивата Дария Жукова. Те се сдобиха със син на 4 декември 2009 година, който бе кръстен Аарон Александър. 31-годишната Дария Жукова е родила в болница Рузвелт в Ню Йорк, САЩ.

Роман Абрамович и Дария Жукова станаха родители на момиченце

За 45-годишния милиардер това е седмо дете. Първородното дете на Абрамович, 21-годишната Ана, е от първата му съпруга Олга, с която е бил женен от 1987 до 1989 година. Втората съпруга на Роман е Ирина, която му ражда пет деца. Рома и Ирина са женени от 1991 година до 2007 година. Разводът на Роман и Ирина Абрамович е един от най-скъпите в историята. След като връзката на милиардера с по-младата Дария Жукова става публична, разводът е по вина на Абрамович. Ирина Абрамович получава 155 млн. лири стерлинги обезщетение след развода.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: