Как да станете макси модел

1
Добави коментар

Макси модата продължава да набира скорост, което означава, че макси моделите са по-търсени от всякога. Предлагаме ви няколко съвета как да станете макси модел. Има много красиви макси дами, но не всички са подходящи за модел. За това обикновено се търси по-голяма височина (между 1,75 и 1,85 м) и конкретен размер (между 12 и 16 по американски стандарт, т.е. от 42 до 46 по европейски), но също така мотивация и упорство.

Начален капитал. За да станете модел (какъвто и да е), трябва да предвидите някакви средства: професионални снимки, поддържане на тялото (избелване на зъбите, маникюр, коса и т.н.) и пътуване – това са само част от разходите, които трябва да предвидите. Ще трябва да се явявате и на кастинги и мероприятия, така че си намерете работа, която ще ви носи нужните средства за инвестиция и ще ви позволи да отсъствате, когато се налага.

Портфолио. В началото на кариерата си като макси модел нямате нужда от снимки в специално студио. По-добре е да съберете снимки, които показват естествената ви красота без да са преклаено нагласени. Трябва да имате поне една качествена снимка на лицето и една на цялото тяло в подходящо облекло за фигурата си.

Агенции. Свържете се с агенции, които търсят макси модели и имат добра репутация. Добрите агенции няма да ви поискат пари, за да се запишете към тях. Когато си уговорите среща с представител на агенцията, облечете се с удобни, полу-официални дрехи и носете средно високи обувки.