Билети за Solar Easter 2013 с ISIC

1
Добави коментар
ISIC
ISIC

 

ISIC и IYTC картопритежателите могат да закупят билети на специална цена през уеб страницата за билети на ISIC.

 

 

ВАЖНО: НЕ СЕ ДОПУСКАТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!

С една ISIC карта може да се закупи 1 билет и НЕ може да се преотстъпва/препродава!

Билет с ISIC карта може да се закупи единствено през уеб страницата на ISIC! 

Билетът е валиден единствено с документ за самоличност и валидна ISIC / IYTC карта!

Количествата са ограничени!

 

 

На 3-ти май, този път в Интер Експо център, от Solar са подготвили ексклузивно парти предизвикателство. Главният герои в него е Richie Hawtin. За класата на изявите му може да си говори много, но достатъчно е да припомним закриващото парти на Solar Dance Arena миналото лято. Тази енергия от морския бряг ще бъде пренесена в София, още повече, че визиите на шоуто са творение на гениалния Ali Demirel.

За своята визита в София Richie Hawtin ще е в компанията на дъблинчанинът Гавин Линч, по-известен под музикалния псевдоним Matador. От 2011 г. той е част от звездната селекция в музикалния лейбъл на Richie Hawtin Minus и бързо се превръща в един от неговите любимци. И това не е случайно. Matador е изключително креативна личност, която започва да експериментира с музика още в тийнейджърските си години. „Пътуването” му започва със слушането на ранните компилациите “Dave Clarkes World Service” и “Richie Hawtin’s Decks Efx 909”. В началото прави ремикси на редица популярни песни, но сам казва, че авторската музика е неговата страст. Това е и причината неговият live да е един от най-успешните електронни проекти днес.

На Solar Easter българската публика ще посрещне за първи път и испанеца Paco Osuna. В началото на своята кариера той определено е ориентиран към хаус музиката, като звездния му миг настъпва с включването на името му в списъка на резидентите на клуб Amnesia в Ibiza. За свой най-голям вдъхновител Paco Osuna посочва Svan Vath, а самият Svan вижда у испанеца огромен талант и го включва в своята агенция – Cocoon. През 2001г. Paco Osuna се ориентира към техно сцената, а пърформансите му постоянно фигурират в програмите на Fabric (London), DEMF (Detroit), WMC (Miami), SAMC (Buenos Aires), Amore (Rome) и много други.

Българският представител на Solar Easter ще е резидентът на Yalta Club Luibo Ursiny.

Традиционното великденско издание на Solar се случва с подкрепата на парти уиски № 1 в света J&B и на Heineken.