Скандално! Мариан Бачев напуска Слави Трифонов!

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Актьорът от „Шоуто на Слави” Мариан Бачев обмисля да напусне телевизионното шоу. Пред свои познати Мариан споделил, че се чувства доста изчерпан от едни и същи роли, които му дават и не желае да продължава се прави на идиот.

Маникюрът и перуката, чорапогащниците и роклите са се превърнали като негова втора кожа поради ролите му на фолк певици и проститутки, в които се превъплъщава. Тези роли въобще не се харесват и от жена му Милена, която мисли, че са доста подигравателни със самия него.

Малката му дъщеричка също не е пощадена. В детската градина Александрина непрекъснато ѝ се подигравали, че баща ѝ е с грим и носи женски дрехи, а гласът му бил като на млада дама. Актьорът сериозно се притеснява за това и обеснява, че дъщеричката му не разбирала неговите превъплъщения го гледала учудено. Съпругата му Милена пък била притеснена, че самите те щяли да объркат детето.

Бачев се притеснява, че някой ден, като се върне назад във времето, ще види безсмислените си скечове, но не и качествени роли.

Също така се говори, че Бачев не бил сред любимците на Трифонов, но не само поради причината, че Мариан получавал по-ниско възнаграждение, но и защото бил принуден да играе най-противните роли.

Това са и причините Мариан да напусне шоуто на Дългия. Бачев искал да наблегне повече на театралните роли.

Актьорът се вижда в перспектива извън шоуто и все повече търси мястото си на сцената на театъра.

Все още няма коментари.