Между чаршафите със Zara Home » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Освен с разкошните си модни колекции с облекла и аксесоари испанската марка Zara е известна и с атрактивните предложения за дома. Днес решихме да видим какви са тенденциите в интериора на спалнята за сезон пролет-лято 2013 година.

Брандът представи страхотна линия за обзавеждане на спалното помещение, която ще го преобрази до една елегантна „обител”, наситена с романтика и шик. Текстилната колекция включва огромно разнообразие от долни чаршафи, завивки, одеала, калъфки за възглавници, кувертюри, хавлии.

От Zara Home ни предлагат да „облечем” спалнята в най-различен стил, който ще й придаде индивидуалност според личния вкус на всеки ценител на модата и в интериорния дизайн.

Виждаме актуалните свежи флорални и тропически щампи, спални комплекти с етно принтове, дръзки животински шарки, пробуждащи емоции и страсти, успокояваща неутрална палитра, която да ни носи успокоение и възможност за пълна релаксация. Ефектни възглавници от материи с металически блясък създават изненадващо диско усещане в спалнята, а бродерии по калъфките внасят ретро звучене.

Разгледайте предложенията на Zara Home и споделете, какъв моден облик е най-подходящ за вашата спалня?

Автор: Делица Цонева