Добре дошли в блога за здрав сън:-)

4
Добави коментар
petkodimoff
petkodimoff

Съвети за здрав сън

В този блог Вие ще откриете нещо, което ще подобри качеството на живота Ви.Тук ще намерите колекция от статии и полезни съвети за Вашия спокоен и комфортен сън. Благодарение на дългогодишния си опит в тази сфера Борса за матраци МиМ може да Ви разкрие тайната на добрия сън.

Готови ли сте да усетите хармонията с природата на Вашето тяло и сутрин да се чувствате пълноценен и жив? Ако искате след приятен и здрав сън да се насладите на аромата на прясно кафе ви предоставяме две възможности:

– Прочетете съветите за добър сън в нашия блог;

– Посетете онлайн магазина на матраци МиМ;

Сънят играе важна роля за качеството на нашия живот. Когато човек не се е наспал добре, той се събужда изморен, схванат и с чувството, че току що си е легнал. Поради това не е пълноценен на работа и някак напрегнат в отношенията си с останалите хора.

Доказано е, че това се дължи на позицията на тялото по време на сън и на матрака или леглото върху което спим. Ние прекарваме една трета от живота си върху някой матрак, като върху него спим, гледаме телевизия, четем книга и всевъзможни други дейности.

В този блог ще се опитаме да пресъздадем всички фактори влияещи на качеството на съня. Те могат да бъдат зависими от вашата дейност през деня, начина на живот или начина на сън и средата в която спите. Има значение материята, формата, твърдостта на матрака, дали той е хигиеничен, защитен от бактерии, гъбички и в крайна сметка дали е комфортен или удобен.

P.S. Факт: добрият матрак може да компенсира ограничените часове сън, като повиши тяхното качество.