Компания за Недвижими Имоти – „Купи в България“

1
Добави коментар
tpenev
tpenev

Компания „Купи в България“ е основана в началото на 2005 г. и за този период успя да се утвърди като една от компаниите за недвижими имоти в България с доказано високо качество на обслужване и професионално отношение към своите български и чуждестранни клиенти и партньори. В корпоративната структура на компанията се включват добре познатата и уважавана фирма за строителство на жилищни и офис сгради „Конструмакс“ и „БГ Травел Клуб“ – лицензиран туроператор в България.

Богат асортимент от предлагани на разумна цена услуги: всички видове имоти – апартаменти, къщи, вили, офис сгради, поземлени имоти, земеделска земя; по Черноморието, в планината, в града и на село; допълнителни услуги, включващи огледи на недвижими имоти, летищни трансфери, ипотечни кредити при покупка на недвижими имоти, регистрация на фирма в България, подготовка на данъчни декларации, изготвяне на архитектурни планове, изготвяне на архитектурен доклад, геоложко и тахиметрично проучване, 3D визуализация и дизайн, деклариране на имот, с които подробно може да се запознаете в секция „Услуги“.

След като се запознаем с нуждите и изискванията на всеки клиент, ние се стремим да предложим възможно най-голям избор от недвижими имоти в България. За нас е важно да осигурим качествени и перспективни предложения в различни райони. Апартаменти и къщи в многобройните морски курорти на България са подходящи за клиенти, които искат да почиват на морския бряг през лятото и да получават доходи  за времето, през което не ползват жилищата си. Уютните къщи в селата на България, близо до брега са много изгодни и подходящи за целогодишно обитаване.

В последните години България успешно развива инфраструктурата си с помощта на Европейско финансиране. България е част от Европейската икономическа структура. Притежаването на фирма и имоти в България, създава интересни възможности за създаване и развиване на бизнес на Европейския пазар. С помощта на надежден партньор, който да осигури правилен подбор на недвижими имоти в България, Вашата инвестиция ще бъде успешна, а животът Ви в България – максимално комфортен и лек.