Тя прави платен секс, за да пие водка всеки ден

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Тя се казва Ема Гоулд и е ученичка, брато. Едва ли ти пука за нея, както и за нейния скапан живот, би казал Мартин Карбовски. За да разчупим напрежението в изреченията, които стават прекалено сиви и тежки за четене, ще кажем, че тя е много красива. Друго не успяхме да измислим. Както и да е. Четивото, което намерихме в “Сън” обаче е поучително.

Историята на това британско момиче започва, когато тя е на 15-годишна възраст и постепенно започва да вдига чашката. Тя смятала своето ново занимание за безобидно забавление. С течение на времето обаче страстта й към спиртните напитки толкова излязла извън контрол, че тя се наливала с по литър алкохол на ден. Дневната й доза дори стигала до два литра водка, бутилка вино, литър сайдер и шест кутии бира. Няма майтап. Тя е женската версия на Чарли Шийн, но не онзи мангал от Враца.

На 18-годишна възраст Ема успявала да профука стипендията си от 1000 лири за алкохол, правила безразборен секс с 20 момчета и прибягнала до проституция, за да има пари за пиене. В тази шокираща за родителите история, Ема продавала тялото, за да си купи с парите алкохол. Сега, вече на 22 години, тя върви по пътя на възстановяването и споделя: “Отвратена съм от това, което правех. Сега разбирам, че съм се поставяла в огромна опасност, но бях толкова отчаяна да намеря пари, за да си купя алкохол”.

“Започнах да пия като на шега. Мислех си, че щом всички го правят, не е опасно, но то можеше да ме убие. Пиех около шест бутилки, обичайно в петъците в дома на мои приятели, когато техните ги нямаше. Това ме караше да си забравя проблемите у дома, чувствах се жива и душата на компанията”, спомня си Ема.

С времето тялото й развило опасна зависимост към алкохола. На 17-годишна възраст момичето вече крадяло бутилки уиски от баща си, за да утоли жаждата си.

“Като си пийнех, ставах уверена в себе си. Винаги бях пияна по време на почивните дни. А преди да навърша 18 вече бях спала с 20 момчета. Повечето бяха за една нощ, от която нищо не помнех. Събуждах се с ужасен махмурлук. Родителите ми смятаха, че се държа така, защото съм тийнейджър”, разказва Ема, а ти настръхваш и чукаш на дърво.

Опасното й пристрастяване към алкохола се оказало само началото. Жаждата й ставала все по-голяма и дните й минавали само в мисли как да се напие.
“Когато бях на 17 тайно изпивах по кутия бира в междучасията, за да се справя с напрежението от изпитите. Даваха ми по 30 лири джобни на седмица и ги пръсках всичките за алкохол”, продължава тя със своя разказ.

На 18 години Ема напуска семейния дом, за да учи биомедицина в университета. Във втори курс тя вече спокойно си пийва по половин литър водка и бутилка вино в повечето дни, а в два дни от седмицата тя се угощавала с два литра водка, бутилка вино, литър сайдер и шест бири на фона на Миле Китич. Последното си го измислихме, но звучи яко.
“Събуждах се с тресене и гадене и трябваше да си пийна, за да ми мине. Започвах да пия от 7 часа сутринта, пиех между лекциите и припадах в леглото си около 18 часа. Оценките ми се сринаха, но посещавах занятията редовно. Никой от приятелите ми не ми се скара. Мислеха си, че съм забавна, защото винаги бях първа на дансинга”, спомня си студентския живот младото момиче.

Пръскайки по 100 лири за алкохол всяка седмица, Ема често е карала без храна. До ноември 2011 г., по време на третия й семестър, тя вече била изхарчила студентския си семестриален заем от 3000 лири за алкохол.
“Отслабнах с пет килограма, косата ми изглеждаше ужасно, имах торбички под очите, но единствено ме интересуваше да се напия. След това се замислих колко мога да изкарам, ако започна да взимам пари за секс. Това бе единственият изход за мен, абстиненцията ми бе ужасяваща”, обяснява Ема решението си да се заеме с проституция.

След два литра водка красивата блондинка се запътила към района на червените фенери в Ипсуич. “Алкохолът ми вдъхна увереност, но беше много студено. След около час една кола спря и шофьорът, мъж в костюм на около 50 г. с голям корем и сива коса. Каза ми, че ще ми даде 50 лири за секс. Бях ужасена и краката ми едва ме държаха, но беше твърде късно да се отказвам”, разказва тя.

По думите й, преживяването било ужасно. Тя била страшно пияна и дори не поискала клиентът й да си сложи презерватив по време на 30 минутния сеанс.
“Чувствах се омерзена, но останах да чакам нов клиент”, добавя тя.

Вторият път клиентът й искал орална любов. След като сексът свършил тя веднага изтичала в супермаркет, за да си купи водка, с която да измие вкуса. След това Ема правила секс с още двама души. Със спечелените 200 лири момичето си купувало алкохол в течение на седмица.

Изправена пред мисълта обаче отново да застане на улицата и да прави секс за пари Ема се пречупила и признала всичко на свой преподавател.
“Избухнала в рев, казах, че съм алкохоличка, но не си признах за проституцията. Той ме посъветва да си дам малко почивка. Когато майка ми разбра избухна в сълзи, а баща ми беше страшно разочарован. Чувствах се като пълен провал”, каза тя.

Наложило се Ема да прекрати образованието си, да се върне у дома и да постъпи в рехабилитационен център. В момента британката продължава да лекува своята зависимост от алкохола, като признава, че вече се чувства по-добре и по думите й ще започне нов живот. Поуките ги оставаме за вас.