Получих уникален подарък

14
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
65

Още треперя от вълнение! Току що, в магазина ми дойде моя клиентка, която искаше да остави капаро за така очакваният Mitotropin и Cytolean V2. И светкавично получих въпроса – “Нали ще ходиш на концерта на Dream Theater?”. Казах “Да, но не съм си купил още билет” (за сведение, знаех, че концерта ще е месец юли). И хоп – изважда се един плик и ми се казва “Отиваш, имаш място сред зрителите”!

Останах с отворена уста! Такъв жест и подарък от моя фитнес клинетка си e направо изненада! Нямам търпение вече да идва дата 01.07.2009 – не само че ще съм във супер турбо фитнес форма (така е запланувано, но не във връзка с концерта), а и ще съм за втори път на концерт на моите най-любими музиканти – Dream Theater – Театър на Мечтите. Наистина се потапяш в тяхната музика! А живота е песен, казват хората. Поздравявам всички вас с избраната от мен песен:

Този ценен билет ще остави дълбок спомен в мен Тони, трогнат съм!

Dream Theater са най-талантливите за мен музиканти. Музиката им ме пренася в друг свят, далече по-хубав от тромавото и сиво ежедневие. Името им е изключително точно и прецизно избрано – наистина влизаш в свят мечта – свят пълен с музика, красива музика! Техният стил на свирене е прогресив. Голям фен съм им от близо 10 години. Пак запален от брат ми, не съм спирал да ги слушам. Тяхната музика ме надъхваше и надъхва за нови подвизи. Слушам ги винаги, когато пиша моите статии например, когато съм щастлив или дори когато съм тъжен. Групата е страхотна, чуйте и се убедете сами!

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!