Сдружение за борба с хепатита ХепАктив | Заедно срещу хепатита

24
Добави коментар
mimi
mimi

 

Щом си попаднал тук, значи с теб или с твой близък има проблем. Бързам да ти кажа – вече си на една крачка по-близо до решаването му.

Хепатитът е сериозно заболяване – но лечение има! Изхвърли от главата си всички негативни мисли, всички слухове, които си чувал, всички страхове – и се подготви за битка. От теб зависи повече, отколкото предполагаш, важното е да имаш желание и воля да се справиш с проблема. А първата крачка, която трябва да направиш, е да научиш срещу какво си изправен.

Със сигурност има много въпроси, на които в момента не знаеш отговора или няма на кого да зададеш. Това е и смисълът на този сайт. Тук ще намериш цялата информация, която те интересува – как да разбереш дали наистина си болен, какво представлява хепатитът, видовете хепатит, към кои специалисти да се обърнеш и как да се свържеш с тях, какви изследвания се правят, какво представлява всяко изследване, как да започнеш лечение, какви са нужните документи, какво те очаква по време на лечението и след него, и още много информация за всичко, което поискаш да научиш.

Просто прегледай менютата и избери това, с което да започнеш. Ако не откриеш отговор на някой от въпросите си или искаш да споделиш нещо, което те вълнува, или просто искаш да поговориш с някой, който да те разбере – някой с проблем като твоя, ела във форума на ХепАктив.

 

        Добре дошъл!