Дженифър Лав Хюит по голи гърди

2
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Със сигурност знаете коя е Дженифър Лав Хюит. Но може и все още да не сте гледали новия сериал с нейно участие – „Списък с клиенти“, направен по едноименния филм от 2010 година.

Затова ще ви обясним каква е ролята на секси Джен. Тя играе самотна майка, изоставена от мъжа си с непосилен финансов дълг. Започва работа, уж като масажистка в СПА център. Скоро обаче установява, че масажите съвсем не са единственото, което ще трябва да предлага на клиентите. Притисната от обстоятелствата, тя приема да води двойнствения живот.

Имайки предвид сценария, не се учудваме на показаните тук кадри от последния епизод на „Списък с клиенти“. Изглежда палавата героиня на Лав Хюит е ангажирана с тематичен масаж в хавайски стил. И за целта се появява само по цветно венче на главата, традиционната оскъдна поличка и… Нищо, което да прикрива пищния ѝ бюст, освен стратегически наместената ѝ коса.

На други снимки пък виждаме сексапилната актриса, облечена в корсет, като провокативна прислужничка от мъжките еротични фантазии. Можете да разгледате повече кадри с двете визии на масажистката в галерията ни.

Lifetime Междувременно ние ще добавим, че на Дженифър очевидно изобщо не ѝ липсва и самочувствие, що се отнася до красивите ѝ гърди. Те очароват феновете ѝ още от 90-те години на миналия век и все още са си същите. А 34-годишната актриса гордо казва, че според нея някой би трябвало да ги застрахова за 5 милиона долара.  

Aко искате да продължаваме да ви показваме последните изяви на звездите, голи или прилично облечени, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!