Таня Масалитинова: На памперси съм, не ми се живее повече

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Не съм добре, на проходилка съм, едва ме държат краката. Сега съм и на памперси, пенсията не ми стига. Това казва известната актриса Таня Масалитинова.Преди дни у тях дошли московски журналисти, за да снимат филм за баща й Николай Масалитинов, но дъщеря й Вера, която е на 67 години и единствената му внучка се разболяла от двустранна бронхопневмония и те прекратили работата си, за да се върнат в по-подходящ момент.

Сега актрисата чака да пукне пролет и дъщеря й или внука да й помогнат да слезе на пейката пред блока. Просто не ми се живее повече! Моля се на Господ вече да ме прибере! Каква съдба, мечтаех за Хаваите, а сега чакам да изляза на пейката пред блока, тъгува Масалитинова, която игра до 84-та си годишнина.

Преди театърът ми липсваше, сега вече не ми се играе, казва актрисата пред „България Днес“ и допълва, че я канили за български сериал, но отказала.
Сега често прехвърля ролите си и се сеща за приятелките Славка Славова и Лили Попмиланова.

Масалитинова харесва турските сериали и документалните филми и е благодарна, че благодарение на Народния театър, където събрали пари, й махнали пердето.

Днес признава, че неосъществената й мечта на сцената е на ролята на Аркадина във „Вишнева градина“. Имах интересен живот, сега не искам хората да ме виждатг като руина, затова отказвам снимки, признава актрисата. Бях флиртаджийка, весела, харесвана. Мъжът ми Леонид беше много ревнив – кога с право, кога-не, давала съм поводи, казва още Масалитинова./БЛИЦ