Номерата 4,5 и 6 са водещи в печелившите гонки на „Еврофутбол“

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Хрътки с номера 4, 5 и 6 в различните състезания са сред любимците на участниците в гонките на „Еврофутбол” – това показва статистиката от отминалия понеделник. Освен, че цифрите са повтаряеми, за голяма част от познавачите се оказа, че кучетата с тези номера им носят и прилични суми. Списъкът с печелившите започва с майстор на прогнозите от добре познатото село Цалапица (област Пловдив), който получи 2 264 лева срещу 20 лева на талона и предвиждане за 1-3 място на кучета с посочените номера. Той избра 400-метровата гонка №1 в Ромфорд, за да осъществи своя успех.

Същият вид залог, същата надпревара, същата писта и същите хрътки е използвал и разградчанин, за да прибере 322,35 лева, но срещу талон за 3 лева. Това се случи в букмейкърския пункт в бл. 6 в ж.к. „Освобождение”.

Номерата 4, 5 и 6 донесоха големи печалби и на познавачи от Пловдив и Благоевград, които заложиха на петото надбягване с кучета на хиподрума в Хол Грийн. Първият избра пункта на бул. „Освобождение” №31 в града под тепетата, за да направи своя залог за 1-3 място срещу 10 лева. Така, той попълни своя бюджет с нови 997 лева. Вторият, пък си тръгна с 245,90 лева, също с предвиждане за първите трима в точния им ред на финиширане и 2 лева за талона.

Участник от Батак „се пусна” за победител с две кучета на дванадесетата гонка в Суиндън. Това му донесе 825 лева и удоволствието да почерпи приятелите си в пункта на ул. „Априлци” №38. Безспорни успехи отбелязаха и посетителите в букмейкърския пункт в бл. 482 в столичния квартал „Младост-4”. Общата сума от големите им печалби от гонки за вчерашния ден е точно 5 938,25 лева.