Летни плодове от Mango

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Може да се каже, че в наши дни модният лейбъл Mango е дори по-известен от тропическия плод манго.

Почти всеки сезон плодовете на дизайнерската мисъл радват очите ни и ни карат да ги искаме в гардероба си.

И точно както организма ни жадува за полезните вещества и ободряващата свежест на плодовете, така и ние искаме нови и нови дрехи. Те ни карат да се чувстваме добре и да изглеждаме красиви. А шопинг терапията е най-доброто лекарство, независимо от проблемите, които са ни застигнали.

Все още има да почакаме до юни, когато лятото най-сетне ще дойде с пълна сила, но това не ни пречи да се поинтересуваме какво са ни подготвили за горещите дни от испанския бранд.

Колекцията на Mango за това лято е представена в четири секции, всяка със собствено заглавие и характерен дух.

Лято 2013: Туристът  Говорим за най-подходящия за пътувания сезон. Съответно, и в каталога на Mango откриваме предложения, насочени специално към дамите, които искат да изглеждат като готини туристки по време на своята ваканция.

Принтовете и цветовете на дрешките са етно, като по всичко личи, че бялото, черното и червеното са най-актуални. Обърнете специално внимание на светлите ризки с подчертан бохо шик, а също и на красивите аксесоари! Ще ги намерите в галерията ни.

Mango Лято 2013: Бяло  То е вечната лятна тенденция, така че не можем да минем през него. Фотосесията на Mango е реализирана в пустинята и ни разкрива предложения с интересни плетени, дантелени, бродирани елементи. От каталога разбираме, че е модерно малката бяла рокличка да се комбинира с каубойски ботуши или дънково яке.

Mango Лято 2013: Новото синьо Вече отдавна ви съобщихме, че кобалтовосиньото е сред цветовете, определени от Pantоne за най-актуални през 2013. Както виждаме, испанският лейбъл също предлага своята интерпретация по въпроса.

Mango Лято 2013: Горещина в джунглата  В тази линия ще откриете секси топове с гол пъп, летни мини и макси роклички, панталони с принтове и какво ли още не. Тези предложения обаче са за по-смелите дами – онези, които без притеснения биха носили екзотични палмови листа или цветове от хибискус върху дрехите си.

Mango Ако искате да продължаваме да ви държим в течение с актуалните тенденции, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!