Любимият турски сериал на Васил Михайлов е Шехерезада

1
Добави коментар
Manuelska
Manuelska

„Любимият ми турски сериал е Шехерезада. Харесвам го много заради това, че е богато сниман и актьорите в него са много добри. Завършили са американската школа“, заяви в Бургас преди минути великият актьор Васил Михайлов. Малко по-късно тази вечер той ще изиграе пред бургаска публика ролята на Дон Жуан в постановката „Завещанието на целомъдрения женкар“.

Филмовият артист, изиграл по забележителен начин Капитан Петко Войвода бе на среща с бургаския градоначалник Димитър Николов в сградата на морската община. Михайлов сподели пред журналисти впечатлението си от сегашните продуценти на филми у нас. Изрази негативизъм към работата им. Според него те се опитват да копират западния стил, като вкарват в прожекциите манекенки. Самият той за две години е отказал 4 участия по две причини-заради лош сценарий и договор. „Такива договори предлагат, такъв съюз са направили всички телевизии, сами за да свалят цената на актьорите“, разказа Михайлов.

С широка усмивка на лицето си заяви, че подкрепя кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019 год. Относно предстоящите парламентарни избори и предишното управление на ГЕРБ,

Михайлов заяви: „Според мен Бойко Борисов не трябваше да подава оставка, а да остане и да се бори.  Скептик съм! Въпреки че съм ляв по убеждение, проблемът ми е, че съм ренегат. Затова не можем да мръднем, нямаме идеи“. По повод 75-та си годишнина бургаският кмет му подари официалния почетен знак на Община Бургас. Актьорът получи и тениска с надпис „Аз съм бургазлия“. Михайлов и кметът Николов се споразумяха следващия път на гърба на тениската да бъде изписан текста от емблематичната за морските хора песен „Бургаски вечери“.