Рожден или имен ден, юбилей, празник в ресторант-градината

13
Добави коментар
rumianka82
rumianka82

Предложенията в барбекю зоната на ресторант градината на Вила Марциана – Варна

Според повода и начина, по който искате да организирате пътуването си извън града до ресторант Вила Марциана през лятото, Вие можете да изберете между следните алтернативи:

– Хапвайте неограничено- Наемете си майстор на скарата- Пикник на тревата със специално приготвените кошници и одеяла – Бистро меню, което през летния сезон включва и подходящи за ресторант градината ястия

Предимствата на ресторант градината на Вила Марциана на кратко

За жителите и гостите на региона на Варна топлите месеци са истински рай от гледна точка на уникалните предложения  за свежест и вкусна храна. За онзи обаче, който вече веднъж е бил тук, е доста лесно да каже, какви са елементите, които правят изживяването незабравимо и единствено, а именно:

– елегантната градинска архитектура, съчетаваща прелестта на френските провинциални замъци и непосредствеността на родната природа – детска площадка с аниматори, които ще забавляват децата Ви по най-добрия възможен начин – вкусни грил специалитети на едни от най-класните готвачи в региона на Варна – използване само родни продукти, приготвени по рецепти, откриващи най-добрите им вкусови качества – страхотна атмосфера с отпускаща музика – отделеност от всички фактори, предизвикващи стреса в града

Концепция за невероятно добро изкарване

Екипът на ресторант градината на Вила Марциана до Варна е отдаден на трескаво и непрестанно изследване и търсене на елементите в атмосферата, забавленията, музиката, декорацията и начина на поднасяне на храна и напитки, които доставят най-много радост на гостите. На базата на Вашите мнения, опита по време на многобройни рождени дни, сватби, юбилеи и други празници беше развита концепцията за барбекюто на Вила Марциана. Традицията повелява през летните месеци да се хапва барбекю на открито. Ето защо екипът на Вила Марциана Ви поднася 2 нови предложения за прекарване на свободното време или за организиране на празник – барбекю бюфет с неограничена консумация или пикник с барбекю в градината с готвач на ваше раположение.

Барбекюто пред кръглия павилион – хапване и забавление

Там ще се чувстват уютно и удобно всички, които обичат да са на оживени места и да не се ограничават в хапването с времеви граници и порции. Разнообразието и усещането за изобилие са доминиращи в това предложение. Бюфетът с барбекю вкусотиите е разположен централно, така че да гостите да успяват да си сервират лесно и да седнат в най-удобното и приятно за тях в градината. Пред бюфета под кръглия павилион се открива пространство, което по отличен начин служи за дансинг в момента, когато настроението достигне необходимия за това градус.

„Втората” барбекю зона и наемане на майстор на скара – място за страхотни летни празници

Със сезона на ресторант градината в ресторант Вила Марциана става актуална и нова форма на празнуване на семейни и фирмени празници. Екипът на ресторант Вила Марциана препоръчва на своите гости горещо да се възползват от предложението „Наеми си майстор на скарата”. Компаниите, които го сторят ще могат да се разположат на дългите дървени пейки около второто барбекю или дори до самото барбекю. Там майсторът на скарата ще приготви пред очите им най-вкусните грил деликатеси в цяла варненска област, които ще им се „усладят”още повече от красивата и свежа обстановка.

Бистро менюто

Бистро менюто на ресторант Вила Марциана е съчетание от изискаността, наследена от дворцовата традиция във Франция и непосредствеността на българската традиция. Тук ще откриете оригинални хрумвания на главния готвач, който открива всяка година нови и нови аспекти на сезонните продукти. Наред с това, готвачите на ресторанта, голяма част от които са от самото село Падина и са отраснали с вкуса само на чисти регионални продукти, постигат нови и нови висоти при приготвянето на традиционните български ястия.

Кошниците с барбекю и пикникът на сенчестите местенца в ресторант градината

Приказно изживяване, на което рядко жителите на града могат да се насладят в региона на Варна е пикникът  с кошница с изискани продукти върху одеяла направо на тревата. Ресторант градината на Вила Марциана има всичко необходимо, за реализирането на подобно приятно приключение в семеен или приятелски кръг. Тук на разположение са хубава, росна трева, сенчести местенца, кошници с вино и деликатеси и одеяла. Запитване 05102 3012 Повече за актуалните предложения на ресторант градината.