APRA Porter Novelli взе три първи награди на BAPRA Bright Awards 2013

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Една от водещите комуникационни агенции в България – APRA Porter Novelli зае първото място в 3 от общо седем категории в четвъртото издание на BAPRA Bright Awards. От компанията изтъкват, че толкова много първи награди не са печелени досега в конкурса.

Призът беше спечелен за следните кампании:

– „Никога не е късно за ново начало“, реализирана за МФВС (Министерство на физическото възпитание и спорта) в категория „Комуникационна кампания в публичния сектор“;

– „Живей Активно! 2012“, реализирана за компанията „Нестле България“ в категория „Специално събитие“;

– „Алкохолът е лош шофьор“, реализирана за „Каменица“ АД в категория „Кампания за устойчиво развитие“.

Агенцията взе още 3 награди, като бе класирана на второ място в категориите „Специално събитие“ за „Моят зелен град“ на Coca-Cola, „Комуникационна кампания на годината“ за „Живей Активно! 2012“ и „Агенция на годината“.

Две от отличените кампаниите – „Алкохолът е лош шофьор“ и „Никога не е късно за ново начало“ са сред 5-те най-добри в категориите си за района на EMEA (Европа, Близкия Изток, Африка) на SABRE Awards. Наградите са най-големият форум в света за успешни PR кампании и проекти.

В тазгодишното издание на BAPRA Bright Awards участваха рекорден брой кампании – 80, изработени от 20 агенции. Кандидатите бяха оценявани от 18-членно международно жури с председател Франсис Ингхам, изпълнителен директор на ICCO – Международна организация за комуникационен консултинг (МОКК). В журито членуват още комуникационни експерти от Великобритания, САЩ, Холандия, Португалия, Полша, Румъния, Хърватска, Чехия, Шотландия, Русия, Турция, Египет.

Етикети:

награди | APRA Porter Novelli | BAPRA Bright Awards