Ели Гигова си намали бюста с пластична операция

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Ели Гигова, която се изявява като журналист, актриса и служител в Европейския парламент, се прибра в България. Междувременно тя изгря и в новия сериал на bTV “Фамилията“, където си партнира с Асен Блатечки. Преди две седмици тя още си била в Брюксел и не знаела, че ще се задържи толкова дълго у нас.В Европейския парламент Ели Гигова е сътрудник на евродепутата от БСП Илияна Йотова, която е член на комисиите „Антимафия“ и „Вътрешни работи“. „Следя всичко, което се случва, особено изготвянето на новото законодателство за организираната престъпност, което трябва да бъде хармонизирано във всички страни“, споделя тя пред „Уикенд“. След пристигането си в България тя прекарва голяма част от времето си в Пазарджик, където Йотова е водач на листа.

Според нея работата й като журналист я е подготвила за политиката. „Преди да започна работа при г-жа Йотова водех сутрешен блок, където се говореше в 90% от времето за политика“, разказва тя.

Колкото да участието й в сериала „Фамилията“, тя разказва, че от дете мечтае да е актриса. Първите й роли били във френски филми, където попаднала случайно. „Участието ми във „Фамилията“ също е случайно. Обади ми се режисьорът Деян Русев и ме покани. Каза ми, че има образ, който много отивал на моя типаж“. Явила се на кастинг и я одобрили. Притеснила се малко, че ще играе със „светила“ като Стефан Данаилов и Асен Блатечки, но после се успокоила.

Ели Гигова е направила и няколко промени по тялото си. Сменила цвета на косата си като си върнала естествения. „Русото беше изкуствено, направих го, защото исках да съм по-различна“.

Напук на тенденциите, тя си е намалила и бюста. „Направих си пластична операция. Намалих си гърдите“, споделя самата тя. Мотивът: „Аз обикновено съм срещу течението“.

Личният й живот е в застой. „Сама съм и се чувствам прекрасно. Аз съм много влюбчива натура и страшно се разсейвам, когато има мъж до мен“, заявява бившата възлюбена на Петко Димитров. Тя не го следи в „Денсинг старс“ и определя отношенията им като нормални.

„Сватбата никога не ми е била цел. Дори когато бях малка, казвах, че никога няма да се омъжа и майка ми се караше“, казва тя и споделя, че за нея е много по-важно да намери партньор, с който да е в хармония.

Покрай рождения си ден на 17 март тя си спомня за приятни и не толкова приятни случки от миналото. „Бях на 18 години, когато ми откраднаха колата. Свалиха ме от нея на един светофар. Нападателите бяха двама. Удариха ме с ръка и получих комоцио. Колата се намери, но стресът си остана. Оттогава първото нещо, което правя, когато се кача в колата, е да се заключа“, откровена е тя.