Победила рака жена замени гърдите с татуировки (СНИМКИ)

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Жена, успяла да с пребори с рака, но изгубила двете си гърди едва на 28-годишна възраст, реши да прикрие белезите от операцията с татуировки. Кели Дейвидсън се подложила на двойна мастектомия, когато била диагностицирана със смъртоносната болест. След операцията,без да губи дух, тя украсила гръдния си кош с перманентните рисунки в приказен стил. Снимка с тялото й, публикувана във Фейсбук, пък стана най-новата интернет сензация, успявайки да събере над един милион „лайк“-а само за 48 часа. „Очевидно е, че за всеки би било ужасно, ако изгуби и двете си гърди, защото те ни правят женствени, но аз просто се примирих. Пак съм си същата. Все още съм красива. Нямам нужда от гърди, за да се чувствам така или да го вдъхвам на други хора. Помислих си, че няма по-добър начин да увековеча моята битка и победа от това, да сложа нещо красива на гръдния си кош. Това е моята значка за чест и сила. Тя ми напомня всеки ден за битките, които преживях. Победих в тази война и се надявам, че победата е пълна“, споделя Кели.

По думите й, тя сега е член на един ексклузивен клуб, който се нарича Свят на рака, който благодарение на социалните медии се опитва да повиши информираността относно рака на гърдата, окуражавайки жените да споделят своите истории за това, какво са преживели.

Кели се е разболяла от рака още докато била на 11 години, но сега тя е на 34 и не търси съжаление. „Чувствам се странно когато хората ми кажат, че съм преживяла много и ме светват да я давам малко по-кротко. Но сигурно аз просто съм си такава – обичам да помагам на хората и затова споделям моята история“, каза тя. /БЛИЦ