Днес+ :: Плътните вежди са най-новия писък на модата

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Плътните вежди са най-новия писък на модата

18.04.2013 16.08

Ако искате да сте в крак с модата, по-добре стойте далече от пинсетата, тъй като напоследък тенденцията е веждите да бъдат по-плътни и гъсти.

Модните експерти са категорични, че веждите отразяват вашата индивидуалност. Така че, колкото по-гъсти са те, толкова по-изразително ще е лицето ви. Разбира се, тяхното оформяне е задължително, просто не трябва да бъдат изтънявани, а да изглеждат естествени.

И още една причина да заложите на естественото – скорошно проучване показа, че мъжете харесват жени с плътни вежди.

Явно поради навлизането на този моден тренд във Великобритания хит стана трансплантацията на вежди. Британските пластични хирурзи съобщават, че процедурата става все по-популярна и търсена от дамите, но и от господата.

Тенденцията на гъстите вежди видяхме и на Седмицата на модата в Лондон (на нея заложиха Chanel, Stella McCartney, AltuzarraИ и на подиума на нюйоркската седмица на модата (Marc Jacob, Monika Chiang, Reem Arca, Jason Wu).

На естествения вид на веждите залагат и звезди като Джесика Алба, Пенелопе Крус, Лили Колинс, Дженифър Конъли, херцогинята на Кеймбридж Катрин, Рейчъл Уайс, Салма Хайек, Брук Шийлдс, Меган Фокс, Кийра Найтли, Ан Хатауей, Натали Портман, Руни Мара. /fina.bg

Днес+