Тухли Каспичан

1
Добави коментар
vank
vank

Тухли Каспичан

Керамат АД произвежда четири типа тухли във фабриката си в гр. Каспичан. Това са тухли единички решетки, тухли единички плътни, тухли двойки и тухли четворки. Всички те се произвеждат по БДС и отговарят на европейските стандарти.

Тухлите четворки Каспичан са предпочитан материал за зидарията в днешно време, поради удебелените си стени и намалената кухинност. Това придава по-голяма здравина при закрепването на крепежни елементи по стени зидани с тухли Каспичан.

Тухлите единички Каспичан се славят с олекотеното си тегло и в същото време със запазени качества на здравина, твърдост и устойчивост. Това е постигнато благодарение на висококачествената глина придобита от района, обработена и изпечена по модерна технология в съвреммени пещи.

Фирмата е официален представител на Керамат АД за източна България и предлага Каспичанските тухли на ексклузивна за района цена.

В склада в град Варна предлагаме цялата продуктова гама тухли Каспичан на Керамат АД. Разполагаме с техника за товарене на евро палети с тухли Каспичан и транспорт до обекта.