Durex създава вибриращо бельо контролирано от iPhone

2
Добави коментар
wweb
wweb

Казват, че дистанцията засилва любовното желание между двама влюбени. Но, модерните технологии могат да стопят всяко разстояние, благодарение на видео чатовете по Skype. Производителят на латексни изделия за възрастни Durex, обаче решава да предприеме крупни мерки в борбата със самотните нощи, предлагайки на двойките иновативно бельо..

Компанията показа намеренията си да навлезе в индустрията с компютърни облекла, с експеримент наречен „Fundawear“. Той представлява новаторска модна линия бельо, оборудвано с многобройни миниатюрни вибратори. Всички тези сензори са синхронизирани с приложение за iPhone, което позволява на партньора ви „да ви докосва чрез Интернет“.

 

 

Durex са предвидили мъжки и дамски модели, които са идеални за влюбена двойка, която често е разделена заради различни обстоятелства. Но, разбира се, Fundawear ще е подходящ и за самотните души. Въпреки, че експеримента е в начална фаза, още сега можете да отскочите до фен страницата на Durex във Facebook и да спечелите чифт бельо за вас и вашата половинка.