Спечелете билети за „Гласът на България“ или продукти за грим от Maybelline New York!

1
Добави коментар
pgp

Гледайте внимателно ексклузивните видеа с участничките от „Гласът на България“. Отговорете правилно на въпросите свързани със съответното видео и всяка седмица можете да спечелите една от НАГРАДИТЕ:

– 3 ДВОЙНИ БИЛЕТА за концертите на „Гласът на България“ – ПРОДУКТИ ЗА ГРИМ от Maybelline New York

За нуждите на Кампанията на 08.04.2013 г. в страницата на Мейбълин Ню Йорк във Facebook ще бъде активиран специален таб (приложение), чрез което Участниците ще могат да се включат в Кампанията.

Участникът в Кампанията има за цел да отговори правилно на 3 въпроса, свързани с видеата на участниците в Гласът на България, за да участва в томбола за разпределяне на 21 комплекта от по два билета за концертите на шоуто Гласът на България, разпределени по 3 комплекта за всяка седмица от периода на кампанията, и продукти за грим от Мейбълин Ню Йорк.

Теглене на наградите ще се провежда всеки петък в рамките на промоцията.. Победителите ще бъдат обявявани във фен страницата на Организатора в срока по предходното изречение и в специалния таб, посветен на играта. След определяне на печелившите Участници за наградите, се изтеглят по още 2 (двама) резервни печеливши Участници за всеки печеливш участник. Всеки от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата в сроковете по тези Правила.

Награди

21 (двадесет и един) дойни комплекта билети за шуото Гласът на България

7 комплекта гримове от Мейбълин Ню Йорк

Краен срок за участие: 24 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.