Мъжът на Ани Цолова: Гледам да не мириша на трътка и да не разхвърлям чорапи

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Водещата на „Тази сутрин“ Ани Цолова призна, че е стигнала до 90 кг и за две години загърбила суетата. По времето на бременността си качих 33 кг. и бях огромна, спомня си Цолова, която има син на 4,5 г. Преди дни водещата отпразнува рождения си ден и си взе отпуск за празника. 4 часа сън в повече получила като подарък Цолова за ЧРД, тъй като синът й Калоян се събудил чак в 8 часа, а тя обикновено става за предаване в 4 ч.

Формата си поддържа с ежедневен спорт. Всеки ден тренира по един час комбинирана гимнастика в зала. Именно там открила чара на ходенето на кокили, което било включено в заниманията.

Ходя по веднъж на ден да си изразходя енергията и да си доставя порцията щастие, признава Ани в предаването „Преди обед“ по bTV. За хубавата визия Цолова смята, че няма нужда от много грим и токчета през деня, а от удобни дрехи и естествен вид.

Мъжът й Васил, с когото доскоро били колеги и прекарвали всяка минута заедно, но после той се преместил в друга телевизия, споделя, че се старае да е прибран вкъщи. Гледам да не разхвърлям чорапи и да не стоя дълго миришещ на трътка, като се върна от лов, споделя Васил. Той правил няколко опита да я води на лов, в един от които тя седяла в един храст и си четяла книжка. Някаква лисица мина и я прескочи, типично по ловджийски разказва мъжът на водещата.

В друг случай я качил в кошара в планината, където за по-романтично занесъл кожи и свещи. Беше направо като в „Козия рог“, но цяла нощ Ани ми викаше: Има бълхи, нещо шуми навън, изгони този бухал. Верно, че беше дошъл един да ми буха, спомня си Васил.

Може би Ани почива, докато се къпе, защото в другото време си бачка, казва мъжът й. Той издава, че Цолова плаче на романтични филми. Плаче жестоко, ако двама се обичат и не могат да се оженят, шегува се съпругът. А на въпрос дали е самокритична отговаря: не съм я виждал на двора да се бичува с вериги, но да, самокритична е./БЛИЦ