Вижте звездите по бански

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте звездите по бански

Необработвани плажни снимки на звездите

Много от звездните красавици са позирали за фотосесии по бански, но преди снимките да видят бял свят, те се обработват от екип професионалисти.
Ето че благодарение на неуморните папараци можем да видим как изглеждат звездите на плажа по бански – без фотошоп, без грим и без други номерца!

Тийн любимката Рейчъл Билсън от популярния сериал „Ориндж Каунти“ показва страхотно тяло на плажа в Барбадос. Миньончето се радва на слънцето и определено хубавото време я кара да изглежда свежа дори без грим.

Рейчъл Билсън

Гласовитата Мери Джей Блайдж дълго време се бореше с килограмите и несъвършенствата по тялото си. Но както личи от този кадър, 42-годишната певица вече се е приела такава каквато е. Все пак Мери има време за тренировките, дори на плажа.

Мери Джей Блайдж

Звездната мама Дженифър Лопез е решила да потопи стегнатото си тяло във водата, докато 5-годишните близнаци Макс и Ема се наслаждават на сладоледите си.

Дженифър Лопез

Друга звездна майка също демонстрира завидна форма. Актрисата Джесика Алба е възвърнала вталената си и стегната фигура след двете раждания.

Джесика Алба

Тук нямаме забележки! Няма и как да имаме! Все пак топмоделът Бар Рафаели си изкарва прехраната, разхождайки перфектното си тяло по подиума. То е все така идеално и на любителските снимки, както и на кадрите от професионалните фотосесии.

Бар Рафаели

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: