Сексапил без граници от Guess by Marciano » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме всички рекламни кампании на Guess by Marciano, защото зарядът от емоции във всеки един кадър е изключително силен, а модата трябва да носи усещане за страст и динамика.

Фотосесията за сезон пролет-лято 2013 година отново е олицетворение на божествената красота в лицето на прелестните топмодели – Leticia Zuloaga и Nadine Wolfbeisser. Абсолютната женственост и разтърсващ магнетизъм на блондинката и брюнетката допринасят за по-силното въздействие на кампанията.

Манекенките позират на фона на пясъчни пейзажи с монументални статуи. Слънчевите кадри са поверени в ръцете на фотографите Hunter&Gatti, които за пореден път работят с марката.

Стайлингът на двете красавици е дело на Martina Nilsson, която е подбрала разкошни тоалети от новата колекция на марката. Впечатление правят уникалните дълги рокли от ефирна материя, флоралните сака, моделите обсипани с капси. От всяка една дреха струи елегантност, подправена с нотки на съблазън.

Стилните прически са направени от Paco Garrigues, а за грима се е погрижил Jordi Fontanals. Вижте още модели от пролетната колекция на Guess by Marciano в Lookbook-ът, който вече ви представихме.

Автор: Делица Цонева