Тренировките на божествената Кандис Суанепул » ПОТАЙНОСТИ

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кандис Суанепул е един от най-горещите ангели на луксозния бранд Victoria’s secret. Топмоделът споделя, че не се лишава от никакви хранителни изкушения, въпреки че се стреми да се храни здравословно, предимно с био продукти.

Суанепул прекарва много време в усилени тренировки, за да поддържа перфектната си форма. Красивата южноафриканка се занимава с няколко различни вида спорт. Един от начините, чрез който извайва фигурата си, е боксът. Русото изкушение посещава спортната зала 3-4 пъти в седмицата. Тя обича да практикува и йога, която й помага едновременно да релаксира и стяга тялото си.

Разбира се, блондинката посещава редовно и фитнес залата. Тя обръща специално внимание на стягането на коремната мускулатура и задните си части, които често показва във фотосесии по бански и бельо. За да повиши ефективността на упражненията за изваяно дупе, тя поставя тежести на глезените.

„За мен смесването на бокс, скачане на въже и основни упражнения от балета, са перфектния спортен микс. Боксът оформя ръцете и цялото тяло, въжето помага да загрееш преди тренировки, а балетът разтяга мускулите”, споделя Кандис.

По време на пътуванията си, ангелът на Victoria’s secret също не пропуска да се грижи за тялото си. Когато е крей морето тя прави гимнастика на плажа, тренира дори гребане или кара велосипед.

Вижте видео с някои от упражненията, които практикува манекенката:

Редактор: Делица Цонева