Дъщерята на Мадона си хвана гадже

1
Добави коментар
mlyubenov
mlyubenov

Мадона въобще не е доволна от щерка си. Певицата бере ядове с порасналата си дъщеря Лурдес. Девойката е само на 16 години, но не проявява признаци на послушна тийнейджърка. Госпожичката си е хванала гадже и поради него е намалила успеха си в училище.

От месеци дъщерята на Мадона ходела като зашеметена. Тя е приятелка на съученика си Тимоти Чаламет, познат ни от сериала „Хоумленд“. Двамата учат в училище по изкуствата и отношенията им вече не са никаква тайна за никого. За да са заедно, младежите често бягали от часове или пък редовно отивали на училище с големи закъснения. Точно това силно безпокои техните родители, особено Мадона, която имала големи планове за дъщеря си.

Лурдес ще завърши училище през 2014, а любимият ѝ е с една година по-голям от нея и тази година ще е зрелостник. Въпреки че Тимоти ѝ се явява батко, наследницата на поп кралицата е по-отраканата от тях. Неотдавна самата тя получи собствен апартамент в Ню Йорк, където нощувала сама, докато майка ѝ е заета със своите ангажименти. Освен всичко друго, Лурдес разполагала и с доста пари, които били спечелени с работата ѝ на дизайнер.

Все още няма коментари.