Петко и Яна Акимова се целунаха публично

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Няма риалити шоу без скандали, пък било то и танцувално. След като в предишен сезон на формата красивата танцьорка Яна Акимова откри любовта в лицето на Орлин Павлов, 2 години по-късно тя се завърна отново на сцената с нов партньор, за когото медиите все още гадаят дали отношенията им са прераснали в повече от колегиални.

Снимки в басейни и лични кадри в социалната мрежа ни навеждат на мисълта, че Яна и Петко прекарват твърде много време заедно. Но и двамата упорито отричат връзката си, обяснявайки, че са само приятели.

Не са малко жените, минали през леглото на столичния бизнесмен, затова изобщо не бихме се учудили, ако той е хлътнал по чаровната половинка на Орлин.

На октриването на обновен нощен клуб на Димитров, Акимова е била сред специалните гости. Тя се е появила сама на събитието, а впечатление правят интимните кадри с Петко, заснети от фотографите на заведението.

Приятелска целувка или нещо повече? И защо след всички спекулации, относно евентуалната им връзка, защо Яна не се е появила с Орлин, за да им сложи край?

Можем само да гадаем.

Ако искате да научавате още новини от българския хайлайф, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!