Бербо пръска хилядарки заради голото си теме

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Димитър Бербатов е станал толкова суетен, че е решил да се подложи на сложна и скъпа процедура по присаждане на коса.

На Бербо му е писнало да гледа голото си чело и се е заел да поправи недостатъка си с ексцентричния подход, който ще му струва около 3000 паунда.

Наскоро подобно нещо направи и бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, като медиите в Англия го скъсаха от подигравки, а и май се оказа, че английският национал напразно си е дал парите.

Митко нямало да посмее да прибегне до присаждането, ако положението с естествената му коса не бе станало още по-зле. Вече не само челото, но и темето на 32-годишния благоевградчанин оплешивява и това е преляло чашата на търпението му.

Бербо няма да жали средства, за да получи най-добрите условия при процедурата – той си е избрал трите най-добри клиники на Острова и ще бистри до последно на коя да повери прическата си.

Гаранцията на новата му коса ще бъде минимум 5 години, а според специалисти начинът му на живот и обличане е допринесъл за негативния ефект от оплешивяването.

Футболистът на Фулъм е известен с това, че често носи шапки на главата си, независимо от времето.

Също така още от времената си в Пирин и ЦСКА той винаги залагаше на гел и вакса, за да изглежда косата му по-добре – така обаче корените се притискат и няма как да дишат.

Естествено, главната причина за проблемите на Митко се коренят в семейството му, където оплешивяването е наследствено. Брат му Асен е в „по-напреднал стадий“.

Съветват Бербо да се подстриже нула номер, за да изглежда хем модерен, хем да спести някой паунд, но той още умува върху следващия си ход.