Истина или лъжа: Актрисата Маргарита Пехливанова емигрирала в САЩ завинаги

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Актрисата Маргарита Пехливанова завинаги е напуснала България и се е установила в Америка, пишат жълтите издания. Преди тази решителна стъпка тя е поживяла при стари приятели в Кьолн, но там климатът не понесъл. И в търсене на по-добър живот и възможности за намиране на сродни души вдовицата е отлетяла към страната на неограничените възможности. Според нейни близки тя нямало да се върне за постоянно в родината.

Лъжа е. Майка ми не е в САЩ, както се тиражира“, каза синът Александър Воронов, който също е актьор и от години озвучава тв филми. Маргарита Пехливанова е била 6 месеца при приятели в Германия, но още за Нова година се е върнала в дома си в столичния квартал „Дианабад“.

Най-вероятно от новия сезон актрисата отново ще започне да играе в Сатиричния театър. „След като разбрал, че няма намерение да напуска отново страната, директорът на театъра Калин Сърменов предложил да се включи пак в поставената у нас от Иржи Менцел пиеса „Още веднъж отзад“ на Майкъл Фрейн“, обясни Александър Воронов, който вчера пък взе изпита си за каране на 250-кубиков мотор.

В „Още веднъж отзад“ Маргарита Пехливанова ще си партнира отново с Христо Гърбов (на голямата снимка), който получи „Аскеер“ за ролята си в тази пиеса.

 

 

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти