Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 500 лева от Сердика Център

1
Добави коментар
pgp

Провери дали имаш талант за бляскав стилист, или пък си безкомпромисен критик и можеш да спечелиш голямата награда – ваучер за пазаруване на стойност 500 лева от Сердика Център!

Приложението „MYLOOKBOOK“ дава възможност на участниците да се включат по два начина:

Участниците могат да се включат в Играта като създадат свой собствен LOOKBOOK, вписвайки своето име, име на албума, както и избирайки по една снимка от предложените шест категории. За да се счита за завършен, личният LOOKBOOK на всеки участник трябва да съдържа 6 снимки (по една от всяка категория) и лист с допълнение – име на участника и име на албума.

Участниците могат да се включат в Играта и в ролята на „модни критици“ – като оценят по скала от 1 до 10 албумите на другите участници.

Желаещите да участват в Играта следва да изпълнят следните условия:

Да харесат страницата на Сердика Център във Facebook, да използват Приложението, да се съгласят с условията на Играта и да създадат свой LOOKBOOK, или да оценят албум/и на другите участници. В случай, че не е предоставена точна и вярна информация, Участието следва да се смята за непълно и по тази причинa – невалидно.

Всеки Участник може да използва Приложението неограничен брой пъти по време на периода за участие.

Наградата се дава след края на играта. Независима комисия следва да изтегли на случаен принцип един участник, който да получи наградата.Победителят в Играта ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 500 лева от Сердика Център, който може да бъде използван в рамките на търговския център.

Изтегленият участник ще бъде уведомен за награждаването си от Играта в рамките на 3 работни дни след спечелване на наградата, чрез email.

Името на наградения участник ще бъде публикувано и във Facebook страницата на Сердика Център.

Наградата се получава лично в Сердика Център и следва да бъде оползотворена в пределите на търговския център.

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.