Красимир Райдовски: Сега е най-подходящото време за компромати

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

„Сега е най-подходящото време за компромати”, заяви в ефира на bTV бившият съветник на Жан Виденов Красимир Райдовски. Той коментира темата с незконните подслушвания в МВР, за които прокуратурата сигнализира, и как те се появяват непосредствено преди предсрочния парламентарен вот на 12 май.

Райдовски заяви, че не може да се говори за обръч, който да се затяга около когото и да било. „За Флоров в средите се говори какво ли не, но в същото време в съдебна зала няма нищо”, коментира Райдовски при Лора Крумова в предаването “Тази неделя”.

Частният детектив Марин Маринов също взе отношение по темата с незаконното подслушване. И двамата гости се съгласиха с тезата, че в момента се търси къртицата, а не каква е истината.

Маринов допълни, че това изнасяне на подобна информация се тълкува като протест. „На хората в системата им писна. Че е имало подслушване е имало, че се опитва това да се прикрие е ясно. Тази седмица Уорлик пристигна двама специалисти да спасяват Цветанов”, допълни той.

Той допълни, че Министерството на вътрешните работи трябва да изживее своя катарзис и започнатото трябва да стигне до край.

„Ние отдавна не подслушваме. От 90-те година не го правим. Всеки може да си купи бръмбари. Другото подслушване е изключително скъпа техника. В България няма частна структура, която да разполага с такава техника“, категоричен бе детективът.

В последните 20 година всички методи и средства на вътрешното министерство се използват противозаконно, каза в заключение Красимир Райдовски.

България