Ирина Шейк: Не гърдите, а излъчването прави жената секси

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Един от най-сексапилните модели в света – Ирина Шейк сподели, че нее нужно да имаш големи гърди за да изглеждаш секси. Приятелката на Кристиано  Роналдо смята още, че рускините са независими жени.

„За да се чувствам секси, трябва да съм се наспала добре – поне 12 часа. Но не е необходимо една жена да има големи гърди или хубави извивки на ханша, за да е секси. Излъчването, което притежава като личност, е много по-важно. Скъпите рокли, токчетата, гримът не помагат да си секси, когато нямаш излъчване. И да нямаш тяло с идеални мерки, може да си по-секси и от най-изваяната манекенка. Същото е и с мъжете. Скъпият костюм и прическата не правят един мъж атрактивен. Мен ме впечатляват мъже с характер, които знаят как да ме разсмеят и излъчват вътрешен мир.”, заяви Шейк.

„Ние, рускините, сме независими жени и знаем какво искаме – добавя Шейк. – В нашата култура мъжете свалят жените. И когато един мъж е джентълмен и прояви воля, трябва да намери пътя към жената, която е избрал.”, допълни моделът.