Спечелете Samsung Galaxy S 3 mini или 20 броя Supreme Touch от Nivea

1
Добави коментар
pgp

Довиждане, жадна кожа! Новият крем душ гел NIVEA Supreme Touch оставя усещане за хидратирана кожа дори след подсушаване; за неустоимо гладка при допир кожа, която с удоволствие бихте показали на всички наоколо.

Открийте всички деликатни Supreme Touch точки и можете да спечелите невероятни награди.

Участниците, събрали поне 30 броя цветове магнолия и капки масло от макадамия за една минута, ще участват в томбола за спечелването на една от следните награди:

    1 бр. мобилен телефон Samsung Galaxy S 3 mini     20 бр. душ гел Supreme Touch

Победителите ще бъдат уведомени чрез посочените данни за контакт. Ако „Байерсдорф България” ЕООД не успее да се свърже с победителите чрез някой от начините за контакт в срок от 14 дни от приключване на играта, за да потвърдят желанието си да получат наградата, организаторът си запазва правото да изтегли друг победител. Наградите ще бъдат изпратени по куриер на адреса, посочен в регистрационната форма в 30-дневен срок след приключване на играта и ще бъдат предадени срещу представяне нa документ за самоличност на съответния спечелил участник. Служители на Байерсдорф, клиенти и партньори и техните семейства нямат правото да участват в томболата за спечелването на наградата. Право на участие имат лица над 18 години.

КЛИКНЕТЕ с левия бутон на мишката върху точката, за да стартирате появата на цветове магнолия и капки масло от макадамия. Целта е да съберете колкото можете повече цветове магнолия и капки масло от макадамия в рамките на една минута. Събирането става с чрез клик с левия бутон на мишката върху точката. Опитайте да направите възможно най-много кликове върху точката, която виждате. С напредването на времето точките ще се появяват по-бързо, така че внимателно следете появата им върху екрана.

Краен срок за участие: 06 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.