1000 безплатни пропуска за сблъсъка на най-силния мъж на планетата и титаните в Пловдив

1
Добави коментар
aspektiinfo
aspektiinfo

„Теглене на камион“, „Камъните на Атлас“, „Фермерска разходка“, „Мъртва тяга с автомобил“, „Суперкобилица“ и „Овърхед щафета“ са шестте атрактивни дисциплини, в които най-силните мъже на България ще доказват своята нечовешка физическа издръжливост и пределна волева концентрация. Това ще се случи на 27 април, от 14 до 17 часа, по време на „Силова демонстрация“, която ще се проведе на откритите площи между Палата №6 и Палата №7 на Международния панаир Пловдив.

Събитието ще бъде част от фитнес уикенд, който ще събере под тепетата най-запалените любители на силовите спортове и бодибилдинга. От Българската Федерация по силови спортове „Стронг Мен“, съорганизатор на турнира, обявиха, че своето участие в демонстрацията е потвърдил Стоян Тодорчев. 197-сантиметровият гигант от Перущица, съвсем заслужено известен като „Най-силният мъж на планетата“, има зад гърба си цели седем световни рекорда в силовия многобой, както и постижение, вписано в Книгата на Гинес.

Освен да се наслаждават на силови предизвикателства от 200-килограмов порядък, че и на нагоре, най-големите куражлии сред зрителите ще получат възможността и лично да се включат в някоя от специално организираните за тях игри с примамлив награден фонд. Организаторите от единствения български фитнес ежедневник Muskuli.com пък са осигурили 1000 безплатни пропуска, които освен за демонстрационния турнир ще важат и за останалите събития в рамките на фитнес уикенда, които ще се провеждат из откритите площи в Панаирното градче. /Пропуските могат да се получат в магазин „Мускули“ в Пловдив./

Шоуто ще се проведе с любезното съдействие на Международен панаир Пловдив, който осигурява арената, на която ще премерят сили титаните. Панаирът дава и част от наградния фонд за най-силните сред тях.

Габаритните автомобили и камиони, които ще теглят участниците в „Силовата демонстрация“ са от фирма „Light Commerce”, която ще връчи награди и на най-отличилите се състезатели. За доброто настроение на публиката в паузите пък ще се грижат изкусителните момичета от клуб „Bilioner” – мястото, където по-късно вечерта ще се проведе и афтър партито на „Strongman”. От „AD Partners” – представители на марките MRI, Cellucor, PROLAB, Natrol и Always Young, също са подготвили много предметни награди, както за участниците, така и за публиката. Към спонсорите се включват още масла SRS и автомивка „Формула“.

Интервю с „Най-силният мъж на планетата“ – Стоян Тодорчев за предстоящата среща на великаните.