Николета изригна срещу Жени Калканджиева видяна 12555 коментари 9

3
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Николета Лозанова се застъпи за Миглена Каканашева и индиректно нападна Жени Калканджиева за отношението, което показа към 22-годишното девойче, пише kliuki.net. Пловдивчанката взе страната на дизайнерката в спора и с модната легенда и изрази свободно позицията си във “Фейсбук”.

Ето какво написа половинката на Валери Божинов, с което предизвика бурни овации сред почитателите си, които също са подразнени от отношението на високомерната Калканджиева:

„Къртицата” се оказа отражение на реалния живот. Недоверието на множеството слаби души надделява над силата на най-достойния участник. С излизането на Миглена, шоуто загуби своя най-емоционален и амбициозен играч! Тя спечели най-важната си битка, доказвайки, че е истинска и откровена!”

 

* Жени и Миглена на те

* Миглена

Интересното е, че вражда между Жени и Николета имаше още преди около година и половина. Тогава шефката на Визаж нападна публично плеймейтките в България, заявявайки, че е смешно момичета, които не са направили нищо в живота си, да се лансират изкуствено в публичното пространство. Жени директно посочи Николета и Златките за примери на това, което твърди.