Да благодарим на бившата

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Раздялата с една жена никога не е лесна работа. Ако сме честни, има дори катастрофи, които са завършвали по-добре от късане с гаджето или развод със съпругата. НО. Винаги трябва да се благодари на бившата. Дори да е взела децата, мебелите, колата, парите ви и да ви е оставила сам като ранено куче да ближете раните си. Защо ли? Ами защото само от такава к*чка можете да натрупате богат опит и мъдрост.

Скандалите

След като с бившата сте имали не един и два скандала по време на вашата връзка, вече сигурно сте се научили как да се карате. И най-вече, че повишаването на тон и крясъците не водят до нищо. Макар, повишавайки глас, човек да си мисли, че го чуват по-добре, е точно обратното. В момента, в който една жена започне да вика и моментално я изключваме, с други думи преставаме да слушаме какви ги говори. Така човек свиква, че ако иска наистина спорът да бъде състоятелен, трябва да се изразява с най-нормалния тон, на който е способен, да подбира добре думите си и да не завършва скандала с хвърляне на предмети и тряскане на врати.

Започване от нулата

Особено когато гаджето или жена ви си замине с целия ви материален и социален живот, разбирате, че човек винаги може да започне отначало. Всъщност може, не може, ще трябва да се събере и да си продължи живота по някакъв начин. И може би да започне да се пази повече от бъдещи жени, които могат да постъпят по същия начин, освен ако много не обича да си започва наново на всеки 3, 5, 10 години.

Поправяне на грешките

Благодарение на грешките, които сте допускали с бившата си и знаейки какво във вашата връзка ви е правило нещастни, ще знаете по-добре какво търсите или какво със сигурност НЕ търсите в бъдещата си приятелка.

Практика

Не всичко, което научавате от бившата си, е в сферата на емоциите. Ще има и много практически неща, които тя ще ви остави, най-вече познание и практика в секса. Най-хубавото вземете и го използвайте със следващата жена в живота си.

Така че, не всичко е черно и гадно, когато бившата си тръгне. В този ред на мисли, благодарим ви Вики, Мими, Ани, Деси, Сиси…

Източник: Elite Daily

Ако този материал ви се е харесал, присъединете се към Div.bg във Facebook, за да четете още любопитни статии.