Добавят 4.0 в руския AION ~ MMORPG news

13
Добави коментар

Home »
AION
» Добавят 4.0 в руския AION

Експанжънът 4.0 ще бъде добавен на сървърите на руския AION утре. Дългоочакваното обновление се явява едно от най-мащабните в играта. С него в MMORPG ще бъдат добавени два нови класа – бард и снайпер. Бардът определено бе по-очакван от феновете на играта. Той е отличен клас, тъй като се явява един вид хибрид. Songweaver съчетава качествата на много класове – вълшебника, чародея, заклинателя и лечителя. Бардът ще притежава някои скилове, които ще бъдат с три стадия на заряд, след които нанасяните щети на противника ще са сравними с някои от най-силните скилове на Вълшебника. Мелодиите, които те изпълняват, лекуват и подсилват уменията на останалите играчи в групата, но същевременно нанасят и мощни щети на противниците.
Снайперът или Gunslinger е любител на боя от дистанция. Способностите му зависят от избора на оръжие. Ако е въоръжен с пистолети – той ще е добър на средно разстояние, а ако е огнемет, то той ще нанася добри поражения на далечни дистанции.
Новото обновление дава възможност да развиете героя си до 65 ниво, като на всички класове са добавени нови умения. Три нови локации също се появяват в играта и още много нови „радости“.