Тайсън Фюри се закани да нокаутира Кубрат Пулев и Кличко

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Претендентът за световната титла на Владимир Кличко – Тайсън Фюри, заяви, че целта му е да „унищожи“ украинеца и да му вземе шампионските пояси.

През уикенда Фюри спечели с нокаут в седмия рунд срещу Стив Кънингам, записвайки 21-ата си победа от 21 мача на професионалния ринг, 15 от които приключили преди финалния гонг.

Така британецът спечели правото да се бие с Кубрат Пулев, а победителят от мача помежду им, ще се изправи срещу Владимир Кличко.

Фюри за пореден път демонстрира, че има голяма уста, като хвърли заплахи както към Кличко, с който все още не се знае дали ще играе, така и към Кобрата.

„Идвам за теб Кличко. Мога да гарантирам едно нещо и то е вълнение. Когато се изправя срещу Владимир Кличко, ще го нокаутирам, точно както направих със Стив Кънингам“, изцепи се 24-годишният британец.

„Ако преди това трябва да мина през Кубрат Пулев – чудесно. Ще нокаутирам и него. Не давам пукната пара какво мислят те за мен, просто се надявам, че ще подпишат договорите си и ще се бият“, каза още Фюри.

Тайсън Фюри не за първи път отправя закани по адрес на Кобрата. Наскоро той се закани, че ще „накълца на парчета“ българина.

Кубрат Пулев вече заяви, че ще се бие с Фюри по всяко време и че няма финансови претенции за двубоя.

Треньорът на британеца и негов чичо – Питър Фюри пък коментира, че възпитаникът му има много какво да доказва срещу Кобрата.

Според данни от боксовите среди, днес започват преговорите между представителите на Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за елиминационния мач помежду им, който се очаква да е през юли тази година.