Спечелете уред за готвене на пара Tefal

2
Добави коментар
pgp

Великденските празници наближават и затова решихме, че може би ще Ви е по-удобно, ако готвите храната си по модерен, бърз и здравословен начин. Естествено, за целта е необхоимо и да сте родени под щастлива звезда:)

Tefal Minicompact е уред за готвене на пара с мощност от 550 W. Работи с компактни и лесни за съхранение и поддържане купи на три нива и практична ваничка за ориз. Първо е отделението, в което се сипва водата. Дъната на второ и трето ниво са покрити с дупчици, които образуват решетка. След като включите уреда, превърнатата в пара вода преминава през решетката и достига до храната.

Благодарение на различните нива и корпуси на уреда можете да приготвите едновременно няколко ястия: зеленчуци и месо, плодове, риба, яйца, варива и др. Всички варианти са възможни, тъй като миризмите не се смесват. Тайната е в равномерната циркулация на парата през съдовете, която осигурява бързо и успешно приготвяне на няколко ястия едновременно. Това е и идеалният начин за Вас да запазите естествените сокове, аромати и вкус на продуктите.

Уредът за готвене на пара на Tefal намалява и калориите в ястията, защото не изисква употребата на мазнина. Освен това пести ценно време и ток. С негова помощ храната Ви може да бъде размразявана, бланширана и полусварена. Допълнително удобство за Вас е, че няма нужда да следите процеса на готвене – след като предварително зададете настройките, уредът се изключва автоматично когато готвенето е приключило. Така лесно и бързо можете да приготвите наведнъж храната за целия ден, с която да зарадвате семейството си.

Споменахме ли, че този апарат може да регулира времето за готвене спрямо нивото на водата в съдовете? Не? Е, може.

За да станете следващият късметлия в томболата на LuckyStar.bg и да спечелите един невероятен уред за готвене на пара Tefal Minicompact, първо се регистрирайте в сайта през бутона „Регистрация“. Ако вече сте го направили, влезте в профила си и кликнете върху бутона „Участвам“. След това започнете да каните приятели и познати през уникалния линк, който ще откриете в профила си. Всеки човек, който се регистрира в сайта през Вашия линк ще Ви донесе един допълнителен шанс. така реално сами можете да увеличите възможността да спечелите една страхотна награда за Великден.

Краен срок за участие: 28 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.