Похитителите не са заключвали Лара, само един маскиран мъж е говорил с детето

3
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Етикети

19
0
0
0

Видео

Похитителите не са заключвали Лара, само един маскиран мъж е говорил с детето

Затвори

„Отвличането на дете е най-големият кошмар за една майка. Със сигурност е имало дни от тези общо 47, в които момичето беше в плен, когато Моника е била на ръба. Тя през цялото време вярваше, че Лара е жива и е добре“, заяви Блага Георгиева, репортерът на 24 часа, който направи интервютата с майката на отвлечената Лара Моника Добринова.

Една голяма част от интервютата бяха насочени към похитителите, за да й се обадят, за да им каже, че е готова да направи всичко, смята журналистката. Тя обаче отказа да съобщи детайли кога е постъпило искането за откупа. Журналистката потвърди, че първоначално поисканата сума е 10 млн. евро, а впоследствие исканията са намалени 20 пъти до 500 000 евро. Похитителите са се държали така, че Лара да не се чувства отвлечена, не е била настанена в стая без прозорци. Момичето е можело да гледа каквото си поиска по телевизията с изключение на новините. Само един мъж е контактувал с нея, като се е държал добре, носил й е блокчета за рисуване, ракзаза Блага Георгиева. Причината за подобно поведение е, че при влошаването на психическото състояние на детето, може да се отрази и на физическото й състояние.

Част от СМС-ите, които похитителите са пращали на майката Моника са били пращани от Бояна и от бул. България, потвърди журналистката. Та съобщи, че бандитите са пратили снимка на Лара, на която тя държи брой на 24 часа и кратко клипче от няколко секунди, в което Лара казва, че иска да се прибере вкъщи и бута камерата. От всичко личи, че в този случай става въпрос за нова група за отвличания, тъй като има различни детайли в начина, по който са извършени похищенията, категорична е журналистакат.
 

Автор:

Novini.bg