Помните ли това момиченце?

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Помните ли това момиченце?

Тя все още омайви всички около себе си с невероятните си зелени очи

Малкото момиченце на фотото е Джени Уайлдър от незабравимия сериал „Малка къща в прерията“. А актрисата, която играе в още цял куп любими телевизионни сериали е Шанън Доърти.
Шанън Мария Доърти е родена на 12 април 1971 година в Мемфис, Тенеси. Актьорската й кариера започва когато тя е едва на 10 години. В началото на 80-те години, Шанън изигра малката Джени от „Малка къща в прерията“, от където е и следния кадър.

 

Шанън Доърти в „Малка къща в прерията“

 Следващият й голям успех идва в началото на 90-те с тийн сериала „Бевърли хилс 90210″. Там тя играе Бренда Уолш от 1990 до 1994 година. През 2008 и 2009 Шанън се завръща на малкия екран отново като Бренда Уолш в продължението „90210“.

 

Тя изигра Бренда Уолш в „Бевърли хилс 90210″

Магнетичният поглед на актрисата омагьосва телевизионните зрители и в сериала „Чародейките“. Там тя играе най-голямата сестра Пру Хелиуел, която притежава телекинеза и астрална проекция като магически сили. Участията на Шанън в телевизионни продукции и реклами са много по-запомнящи се, отколкото ролите й в пълнометражни филми.

 

Чародейките

В момента Шанън Доърти е омъжена за третия си съпруг Кърт Извариенко. Организацията и приготовленията за сватбата им, която се състоян на 15 октомври 2011 година, бяха подробно проследение в риалити шоуто „Шанън каза“. 42-годишната актриса няма деца.

 

Шанън Доърти днес

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: