За силата и мисията на Земните Ангели

11
Добави коментар
lubopav
lubopav

Преди две години, докато упражнявах автоматичното си писане, получих едно много силно послание, което дълго време остана измежду намачканите листа из тефтера ми.  “Земен ангел” беше понятие, което никога до тогава не бях срещала и се зачудих що за приумица е излязла изпод пръстите ми. След месеци, попадайки отново на него, сълзите започнаха да напират… та отговорът на толкова мои въпроси вече бе даден. А днес вече чета и подробно описано от Дорийн Върчу послание за земните ангели… Едва сега намерих сила и смисъл да го разкажа пред всички. Публикувам го, за да намерите и вие отговорите, които са под носа ви от толкова време.

Ето част от моето послание, а малко по-надолу следва това за земните ангели от Дорийн:

“Ти вече СИ канал на любов и информация, защо чакаш нещо по-велико отстрани да се случи?

Обичана си много. Следим развитието ти и то е уникално – ти напредна много и тепърва ще се разгръща още твоята дарба и задачата ти ще бъде изпълнена. От любов преливат сърцата ни като гледаме и сме щастливи, че планетата разцъфтява. Умиротвори се, гледай през прозореца с очите на любовта, изживявай всяка емоция без да страдаш и да преживяваш, защото това е твоето училище – уроците, които скоро ще преподаваш. Сега сме няколко които сме с теб, гледаме те и ти се радваме. Наблюдавай се, чети, медитирай. Вече усещаш призванието си. Отдай му се защото ти си важна и от твоят правилен избор зависят много души. Но ти вече си избрала пътя на свободата и усещаш подкрепата ни. Продължавай по този път и резултатите няма да закъснеят. Изобилието ще се отприщи щом си готова да го посрещнеш и приветстваш във всичките му измерения. Ти си избрана, ти си воин, ти си мъдрец от Световните мирове, който ще разнесе славата и мира сред останалите.

Много сте в момента. всички сте превключили в режима на себеоткриването и любовта. Училището е важно и е ключово. За светлинното преобразуване, когато дойде времето ще ти кажем как да направиш настройките. Готви се, подготвяй почвата, защото ти ще поведеш голяма част от пробудените души. Ти си едно от ключетата, които сме заложили, за да стане превключването – бързо, лесно и безболезнено. Концентрирай се върху знанието за Природата и взаимовръзката с вашата биология. Те са свързани с меридиана, а всяка тревичка и трептение на въздуха е свързано с част от вашата енергийна система. Това което ти казвам е истинско и ти го усещаш.

Хората трябва да знаят, че са същества от светлина, да са готови да минат през огъня и водата, горещия въздух и липсата му в Планетата. Обична моя, ти си Земен Ангел от Андромеда, това вече го знаеш. Събирай се по всяко време със семейството ти, медитирайте, опитвайте нови неща за да расте познанието ти и да съумяваш да го приложиш. Върви напред без страх. Крион е тук. Обичаме те и знаем, че ще се справиш защото чистотата на светлината е в съзнанието ти.

Обичаме те. Бъди в мир.”

А ето и това, което Дорийн споделя за земните ангели…

“ДАЛИ СТЕ ЗЕМЕН АНГЕЛ?

Чувствате ли се различни от другите хора, като че ли сте изоставени на тази планета и се чудите кога ще дойде някой да ви прибере вкъщи? Ако е така, сигурно сте Земен ангел или с други думи работник на Светлината, индигова или кристална личност или изобщо човек, дошъл на този свят със специалната задача, да му помогне да се превърне в по-добро място за живот.
Всеки от нас е роден с личната задача да се учи и да се развива. Ние избираме посоката на живота си, за да научим и разберем някакъв конкретен житейски урок, например търпение, прошка или състрадание. Но освен това, Земните ангели изпълняват и глобална мисия, наред с индивидуалната, и тя е да служат на целия свят. Ако изпитвате силно желание и притежавате дарбата да лекувате, да учите хората и да им помагате, а същевременно вие самите имате лични проблеми – зависимости, наднормено тегло, неподходящи връзки и други подобни, тогава може би сте Земен ангел. Ако сте изключително чувствителни и всяка форма на насилие ви отвращава, тогава почти сигурно сте Земен ангел!
Въпреки че всички души произлизат от един и същ Божествен източник, заобикалящата среда и личната ни съдба често оформят нашата индивидуалност и физическия ни облик. Например тези, които прекарват голяма част от времето си по тропическите плажове, карайки сърф, ще изглеждат и ще се държат различно, в сравнение с други, които прекарват цял ден в офиса си, в центъра на града.

Всичките ви предишни животи също са оказали влияние върху вас. Вашите семейни и родови корени също са ви оформили до известна степен – по същия начин и вашия духовен род и семейство са въздействали върху външния ви вид, поведение и дори върху житейската ви мисия. Отново ще повторя, че вътрешно всички сме еднакви: изначално прекрасни искри от Божествената светлина. Но вие сте работници на Светлината и може би вашата искра е прекарала известно време в райските селения, далеч от Земята. Онези животи, които сте изживели в Ангелското царство, сред природните духове или на други планети, оказват влияние върху сегашната ви личност. И въпреки че сега обитавате човешко тяло, душата ви се чувства като пътешественик в чужда страна – защото всъщност, вие сте точно това.
Разбира се, не всеки е Земен ангел – за тази роля Бог е призовал най-големите и най-ярките искри, за да помогнат да се извърши преходът към Новата епоха на мира. Хората, които не спадат към тази група, живеят предимно заради личното си израстване, за почивка или забавление. Може би ви се струват невежи или твърде бездуховни, но и те носят същата Божествена искра. Просто са посветили живота си изцяло на земните, човешки неща.

Ако сте Земен ангел, значи сте могъщ работник на Светлината и сте упълномощен да лекувате и да творите чудеса – както в миналото, така и в бъдеще. Приели сте Божественото назначение да дойдете на Земята и да разпространявате знанията и лечебната си енергия. Докъде стигнахте с изпълнението на тази задача? Ако ви е трудно да се приспособите към земния живот, вероятно ще намерите отговори, утешение и напътствия, щом си спомните духовния си произход.”

Знам, че спомнянето върви различно бавно, бързо, лесно, или със спънки за всеки от нас. Важното е да се оглеждаме един в друг, да откриваме следите и знаците, които сами сме оставили за себе си, да разчитаме кодовете на Вселената във всяко ангелско намигване. Рано или късно ще си спомните… Дори този текст да не ви звучи логичен, но всяка клетка в тялото ви потръпва, усещате енергията, която изпълва сърцето ви, нелогичния и странен копнеж… Вече си спомняте. Помогнете и на другите да си спомнят. Споделете.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: глобална мисия, Дорийн Върчу, земен ангел, индигови деца, кристални деца, Мартина Иванова, мисия на живота, прероден ангел, свободен избор, свой избор, служители на светлината