Топ предимствата да слушаш онлайн радио

1
Добави коментар
lilyty
lilyty

Вече знаете, че интернет ни позволява да слушаме радио и да гледаме телевизия без да платим нито една стотинка. Решихме да споделим с вас топ предимствата на това да слушаш онлайн радио пред избора да стоиш пред сивия и някак скучноват радиоприемник.

1 – Докато слушаш онлайн радио можеш да сърфираш в нета, да играеш игри, да си чатиш и да правиш още куп забавни нещица.

2 – Нета ни дава достъп до хиляди радиостанции не само в България ами и по целия свят. Че къде другаде ще си пуснеш някое Нигерийско радио например :).

3 – Ако си от София и ти е писанло от популярните радио Фреш, Веселина и Вероника можеш да пуснеш някоя регионална станция за да чуеш нови предавания, музика и хумор.

4 – Интернет радиата не насичат и не пращят. Това е може би и най-големият им плюс понеже не те карат да се дразниш, да дърпаш антени и прочие.

5 – Измежду предимствата на това да слушаш онлайн радио можем да вмъкнем и факта, че същестуват станции, които можеш да чуеш само по нета и никъде другаде. Понякога тези станции са доста интересни и не са за изпускане.

Избрахме тези пет точки като предимствата на това да си пред компютъра и да слушаш радио, отколкото да използваш транзистора или уредбата. Разбира се, всеки сам си решава и не ни разбирай погрешно така виждаме нещата, така ги пишем.

Все пак ти препоръчваме да посетиш някой онлайн радио сайт и се увериш в думите ни. Почти нямам съмнение, че ще ти е много яко да си разглеждаш разните там уеб страници и редом с това да звучи любимата ти музика по твоето радио.

Ако не знаеш как работи не се притеснявай. Всеки сайт е дал обяснение как да стартираш станциите като няма начин да се затрудниш. Лесно е и става много бързо.