Ученички се бият

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ученички се бият

Шокиращо видео се разпространява в социалната мрежа

В понеделник в групата Only in Bulgaria във фейсбук бе качено видео, заснето с мобилен телефон, което буквално втрещи всички потребители в мрежата. Записът е дълъг 2:10 минути и носи заглавието „Ученички се бият за к*р“.
Само за ден клипчето е споделено над 3400 пъти и е харесано над 3800 пъти, а коментарите под видеото са безброй.
С мобилен телефон е заснето как три момичета на около 15 години се карат и дори шамаросват в училищния двор, а причината за скандала е момче. Тийнейджърката, която отнася множество шамари ту от едната си съперница, ту от другата, е излизала с гаджето на едната.

Без коментар! Сами преценете!

Потресаващото клипче е фокусирано върху сцената на насилието, но отстрани се чуват гласове на други тийнейджъри, които не предприемат нищо, за да прекратят свадата. Освен шамари двете нападателки сипят куп обиди и нецензурни думи върху другото момиче. Речникът, който използват е потресаващ, имайки предвид възрастта на девойките, а за действията им … преценете сами! Видеото можете да намерите ТУК!
Все още не може да се каже от кое училище са момичетата, но копие на записа вече е изпратено и в регионалния инспекторат на Перник и Благоевград, пишат от БЛИЦ.

Антоанет Иванова

Етикети: Благоевград, ВИДЕО, гадже, к*р, клип, нападателки, обиди, Перник, тийнейджърки, ученички, шамари

Клюки.вс препоръчва и: